Alle INGREDIËNTEN die jij belangrijk vindt in één programma = ’Total BS Golf’. 

Voor de prijs van een privéles krijg je nu heel veel!(een maand lang) 

Total Concept. Total Improvement.

Een golfswing is nooit af! Dit programma is bedoelt voor totale stabiliteit!

Voorbeeld: Iedereen wilt afvallen en maar weinig mensen lukt het, in 1 dag val je geen 9 kg af, de kracht zit hem in constante begeleiding en herhaling. 

Met meer dan 30 jaar ervaring in Golf & Coaching zal ik jou begeleider zijn. 

ps. Deelname kan alleen als je hcp 34 of beter hebt! 

Mentaal

Balans. Strategie.

Fysiek

Sterker. Verder.

Techniek

Eenvoudig. Compleet.

Interactie

Sfeer. Plezier.

Total Program

Quick Fix Lessen

Masterclass

Online Lessen

Privé Community

Teaching Tools

Onderlinge Competitie

tarieven

Blue

3 maanden
97
 • Nul meting - 'Natural Swing '
 • Nul meting - 'Afstanden per Club'
 • 2 Lessen vooruit plannen

Silver

6 maanden
87
 • Nul meting - 'Natural Swing '
 • Nul meting - 'Afstanden per Club'
 • 3 Lessen vooruit plannen
 • Ontvang 2 greenfees 'Rhoon'
 • Nodig 2x een gast uit voor een masterclass

Voorbeeld – online Masterclass

Voorbeeld – planning

STAPPENPLAN

1. 10.000 swings!

Tijdens de Coronatijd met Phil Allen (coach Joost Luiten) uitgezocht dat er 10.000 variaties zijn op de swing. Door middel van een speciale meting weten we jouw meest ideale golfswing. Zodra deze bekent is, dan is dat ook echt jouw swing! Geen discussie mogelijk (hoe fijn).

2. Digitaal

Ik moet jouw dus opmeten en dat is stap 1! Deze gegevens komen in een digitale map, waar jij dus ook bij kan, wel fijn om allebei te weten waar we mee bezig zijn. Ideaal voor tijdens de Quick Fix lessen.

3. Quick Fix

Jouw meest ideale swing zal voor 90% als fijn worden ervaren – omdat dit jouw meest natuurlijke swing is. Toch moet hieraan gewerkt worden en dat doen we dus met Quick Fix lessen. Daarnaast zijn dit ook ‘FineTunning’ momenten. Een Quick Fix les zal altijd in groepsverband plaatsvinden en iedere deelnemer krijgt zijn aanwijzing en deze zal per video naar je gestuurd worden. Zodra je de volgende Quick Fix les, pakken we direct weer door. (kracht van herhaling!)

4. Masterclass

Jouw swing is dan jouw swing, waarbij je zult zien dat je steeds constanter wordt. De cijfers op ‘Flightscope’ zullen dat bevestigen. Maar je golfspel compleet maken doen we middels de Masterclasses. Hier leer je mijn filosofie over verschillende onderdelen van het golfspel. Ook hier geldt weer de kracht van de herhaling. Denk aan Putten/ Kort spel/ Driver/ Strategie.

5. Online lessen

Zodra ik wat nieuws leer of je hebt een specifieke vraag, dan probeer ik dit te laten zien via een video. Voornamelijk in de prive facebook group en zodra het een cursus is dan zal deze te vinden zijn via de website.

MIJN motivatie

 In mijn DNA zit een sterke behoefte voor EFFICIËNTIE. Iedere dag stel ik de vraag; hoe kan dit of dat beter?

De gemiddelde lesklant neemt 3 tot 5 x een golfles (50 min.) over een periode van 6 maanden. Dit kost hem 5 x €70 = €350 euro. Terwijl ik mijn best doe om het maximale hieruit te halen, zie ik altijd wat er potentieel haalbaar is en die kans krijg ik nooit. En het vervelende is dat ik na een bepaalde periode regelmatig hetzelfde verhaal krijg te horen ‘ik heb geen stabiliteit meer in mijn golfspel’.

Tijdens mijn amateur tijd in het Nederlands Team, trainden we vaak met elkaar en dat heeft mij persoonlijk de grootste vorderingen gemaakt. Daarnaast was er altijd een coach aanwezig die met opdrachten kwam en waar je terecht kon voor vragen.’Total BS Golf’ gaat werken.

En omdat we dit met een groep doen, kan ik de prijs aantrekkelijk maken. 

video les

Audio & visueel leren

Door te zien wat je doet begrijp je in 1x beter wat je moet doen. Als je wilt dat ik de les voor je opneem dan krijg je deze na afloop van de les binnen op je eigen mobiel.

FAQ

De kracht zit hem in het herhalen, herhalen van de juiste methodes met de juiste tools. Door minimaal 3 maanden met mij te werken, bouw je echte stabiliteit op. 

A) Er zijn serieus 10.000 variaties op een golfswing, de vraag is welke past het beste bij jou? We doen daarom eerst een meting van je lichaam. Hierdoor ontstaat er jouw meest natuurlijke swing! Daarna is het iedere keer een fine-tuning. 

B) De fine-tuning gebeurd voornamelijk met de Flightscope, hier zien we wat wel en niet werkt. 

C) Je Golfspel heeft 3 stappen:

 1. Je voorbereiding (clubkeuze/ Perfect oplijnen/ Juiste mindset).
 2. Actie moment (je focus en trigger).
 3. Evaluatie moment (hoe je deze kan gebruiken voor een heel stabiel rondje, ondanks dat je niet lekker staat te slaan.

Deze 3 stappen gaan allemaal ontwikkeld worden. Je wordt dus zeg maar een ‘Golfpro Light”.

D) Omdat golf zo breed en diepgaand is, ontwikkel je iedere keer tijdens de masterclasses. 

Het is niet voor iedereen. Handicap 30! is de bovengrens. Dit omdat ik dan weet dat je er meer voor hebt gedaan dan een beetje golfen hier en daar. Hierdoor pas je ook beter in de groep. 

Is het dan alleen maar serieus trainen? Nee, zeker niet. Plezier zorgt voor de grootste ontwikkeling omdat je ontspannen bent, dus sfeer is een heel belangrijk onderdeel. 

ps. Als je handicap hoger is en toch denkt hierbij te passen, neem dan contact met mij op (06 37 34 31 94). 

Je kan max. 2 lessen vooruit boeken (mits je Gold of Diamond hebt). Dit geeft iedereen de mogelijkheid om mee te doen met de lessen. Zodra de lessen vaker vol komen te zitten, dan zal ik een aanpassing maken in de agenda of een ander passend oplossing voor vinden. 

Zie het als een Sportschool concept, de lessen staan ingepland naar mate van de deelnemers, als er iemand afvalt dan kan dit ten koste gaan van het aantal uren en dat zou niemand willen. 

Kort gezegd, jij en wij gaan een commitment aan met elkaar. 

Een Quick Fix les of Masterclass gaat door vanaf 2 personen. 

Partners